Personal & Lön

Du ser till att personalen mår bra

Personal & LönAtt personalen är en organisations viktigaste tillgång är de allra flesta överens om. Något som förstås ställer krav på dem som arbetar med personalfrågor. Vårt specialistområde Personal & Lön vänder sig till dig som vill arbeta med allt från rekrytering till utbildning, löner och personalförmåner. Allt för att hjälpa våra kunder att bli ännu attraktivare arbetsgivare.

Vi har en ständig efterfrågan på personaladministratörer, rekryteringsassistenter, utbildningsadministratörer, löneassistenter med flera. Erfarenhet är givetvis ett plus, men hör gärna av dig även om du är nyutbildad och på jakt efter ditt första jobb.

Att arbeta på en personalavdelning

Att arbeta med personalfrågor kan se väldigt olika ut, beroende på vilken typ av arbetsplats du är på. Större företag har ofta tydliga processer för hur personalundersökningar ska genomföras och behöver kanske anpassa sig efter globala personalpolicyer, medan mindre företag kan var mer flexibla. Genom att arbeta som vår konsult inom Personal & Lön får du chans att arbeta i många olika arbetskulturer för att se vilken modell som passar dig bäst.  

Om du letar nytt jobb som HR-chef, HR-specialist, rekryterare eller liknande är du välkommen att kontakta vårt systerbolag Experis.

 

Lediga jobb inom HR, juridik: