Våra varumärken och erbjudanden

Manpower är en del av ManpowerGroup som är världsledande inom kompetensförsörjning.

ManpowerGroup logotyp

ManpowerGroup är världsledande inom bemanningsrelaterade tjänster. Genom globala insikter och lokal expertkunskap skapar vi värde för våra kunder. Vi är en av Sveriges 10 största arbetsgivare och omsatte 4,7 miljarder 2012. Mer om ManpowerGroup.

Vi arbetar med stora och små företag i många olika branscher under tre varumärken:

 

Experis logotypExperis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Vi  kombinerar vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi både individer och verksamheter att växa. Mer om Experis.

 

Manpower logotypManpower är världsledande inom uthyrning och rekrytering. Med en av Sveriges största kandidatbaser och vår stora kunskap om olika verksamheters behov matchar vi rätt person på rätt plats.

 

Right Management logotypRight Management hjälper våra kunder att vinna i en värld som ständigt förändras genom att utforma och genomföra lösningar som ser till att verksamhetens HR-strategi stämmer överens med bolagens verksamhetsstrategi. Mer om Right Management.


Vi skapar även skräddarsydda lösningar utifrån företagens behov under våra erbjudanden:

ManpowerGroup Solutions logotypManpowerGroup Solutions är en global outsourcingleverantör av skräddarsydda och skalbara lösningar. Mer om ManpowerGroup Solutions.

 

  

TSL Omställning är en kollektivavtalad försäkring som skapades av Svenskt Näringsliv och LO 2004. Målet är att den som är uppsagd ska få hjälp att hitta ett nytt jobb, helst innan anställningen avslutats. Vi erbjuder personer en jobbcoach och ett individuellt omställningsprogram. Med en gedigen kunskap kring arbetsmarknaden, ett brett kontaktnät och utbildade coacher över hela landet har vi stor erfarenhet av att framgångsrikt stödja människor till nytt arbete. Mer om TSL Omställning.

Manpower Matchning - Stöd & matchning för de som är arbetslösa och inskrivna på arbetsförmedlningen.Vi hjälper till nytt jobb eller utbildning. Mer om Manpower Matchning