Förmåner och erbjudande till våra anställda

 

Omväxling i arbetet och samtidigt en trygg anställning

Förutom att Manpower erbjuder dig spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare hos oss förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv, vilket ger möjlighet till en aktiv fritid. Som anställd hos oss har du förmåner som till exempel tjänstepension, friskvård och föräldralön. Du omfattas även av kollektivavtalade försäkringar som gör att du är fullt försäkrad på väg till och från samt på arbetet. Reser du i tjänsten har du dessutom en förmånlig tjänstreseförsäkring du omfattas av.

En trygg, personlig och hållbar anställning

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som innebär att du som konsult hos oss omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du får genom din anställning hos oss samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivaremen du har fler möjligheter att forma din karriär så som du vill och dessutom på kortare tid. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig och håller kontakten med dig och dina uppdragsgivare under hela din anställning. Din konsultchef är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du får utvecklas i din yrkesroll.

Kompetensutveckling – fri tillgång till hela 4500 utbildningar, föreläsningar och ljudböcker

Dina möjligheter till kompetensutveckling kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag på Manpower. Utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Här finns ett brett utbud av utbildningar inom kundservice, försäljning, projekt, IT och ledarskap med mera. Vi erbjuder även alla anställda föreläsningar och ljudböcker via Kontentan och Mindit. Kontentan är ett digitalt kunskapsbibliotek där du finner den senaste, mest intressanta affärslitteraturen sammanfattad som tidskrift och ljudbok. Mindits inspelade föreläsningar kan inspirera dig att utvecklas än mer, både privat och i yrkesrollen. Det finns föreläsningar inom exempelvis ledarskap, medarbetarskap, personlig utveckling och kommunikation.